dilluns, 29 d’octubre de 2012

Assemblea anual de l'AMPA Sant Jordi

Assemblea anual de l'AMPA a la biblioteca de l'escola
Benvolgudes famílies, ahir dia 29 d'octubre va tenir lloc l'Assemblea anual de l'AMPA de l'Escola Sant Jordi. Van assistir membres de 40 famílies. A l'assemblea es va fer un resum de les activitats i serveis dels quals es fa càrrec l'AMPA (transport, menjador, activitats extraescolars, xerrades per a pares i mares, festes i altres). A mena de resum cal destacar que continuem amb una línia d'autocar, amb una lleugera disminució del nombre d'usuaris; que s'ha canviat l'empresa que fa el servei de cuina i que ara està gestionat per la nostra AMPA; que s'ofereix un nou programa d'activitats extraescolars organitzat per espais; i que es proposen tres xerrades a realitzat al llarg del curs, entre les que destaca la d'en Tortell Poltrona (Pallassos Sense Fronteres) (en data encara per concretar). També s'ha fet un repàs a les festes organitzades per l'AMPA i de la participació en activitats com l'Acampada Escolar per la reivindicació de l'escola pública de qualitat. A més, s'han comentat les millores de centre en les quals ha participat l'AMPA (instal·lació de llums al pati) i altres. 
En la reunió també s'ha aprovat la liquidació del pressupost del curs anterior (2011/12) i s'ha aprovat el pressupost per al present curs (2012/13). S'han cobert les tres vacants de membres de la Junta sortints i finalment s'han comentat les activitats de la Secció Esportiva de l'escola.
Agraïm a tots els assistents la participació. Als que no heu pogut venir per qualsevol motiu, rebreu la informació i acords de l'assemblea a través d'una circular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada