dissabte, 22 de desembre de 2012

UNA ABRAÇADA

Benvolgudes famílies del Sant Jordi, la nit del 21 de desembre d'aquest 2012 va ser inoblidable per “l’abraçada” que vam rebre i vam donar a la Festa de Nadal . L’abraçada va ser ... gran, llarga, forta, suau, dolça, càlida ... què millor regal dels nostres nens i nenes i de l’equip de mestres!!! Com al conte del Miquelet, no hi ha millor regal!!. Gràcies Gerard, gràcies nens i nenes, gràcies mestres. De veritat que ens vau fer estar molt atents fins al final, ens vau fer emocionar i, el que és més important, ens vau fer veure que no hi ha millor regal que una gran, llarga, forta, suau, dolça i càlida abraçada, que vola, que va d'un costat cap a l’altre i, a més a més, ens fa somriure i, per damunt de tot, ser més feliços. Enhorabona!!! (José A.)


4 comentaris:

 1. Felicitats a tots,va ser super emotiu i molt i molt treballat,Bon Nadal per tots i una forta i gran abraçada,familia Pelegri Estrella

  ResponElimina
 2. La festa de Nadal del Sant Jordi ja fa temps que forma part de les tradicions més esperades en la nostra família. Encara recordem la primera, al 2008, en el gimnàs ple a vessar d'il.lusió i caliu. Aquest any, amb l'ABRAÇADA, ens heu tocat el cor, i ens heu fet pensar una altra vegada, en la sort que tenim.
  Moltes gràcies
  Família del Víctor Borràs

  ResponElimina
 3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 4. La sort també és nostra perquè us tenim al nostre costat.
  Junts, eduquem millor.

  ResponElimina