divendres, 28 de setembre de 2012

Novetats al menjador del Sant Jordi

Ei!! famílies, com ja sabeu aquest nou curs tenim nova empresa que fa el servei de menjador al Sant Jordi. Es tracta de “7 i Tria”. És una empresa catalana que té molta experiència en serveis per a l’ensenyament, l’alimentació i el lleure, i que té molta il·lusió per oferir-nos els millors plats per als nostres nens i nenes. Perquè veieu com és l’espai del menjador, com mengem i, sobre tot, lo maques que van les cuineres, aquí teniu unes fotos… segur que us fem enveja!!!


dimecres, 26 de setembre de 2012

Estades setembre 2012

 ESTADES SETEMBRE 2012
Encara que amb una mica de retard us volem dir que els nens i nenes de les estades que vam fer al setembre s'ho van passar d'allò més bé fent tota una sèrie de tallers i jocs.
Van fer-se unes màscares guapíssimes, van utilitzar clasques d'ou per guarnir unes capses de paper que també van fer. Un altre dia van fer de cuiners. Al pati es van fer força jocs encara que el dia que van fer una "guerra d'aigua" va ser el millor. En fi un munt d'activitats....
Aqui podeu veure una petita mostra del que us hem explicat:

dilluns, 24 de setembre de 2012

Manifest contra les retallades


Benvolgudes famílies, des de l'AMPA del Sant Jordi ens afegim i donem suport al Manifest contra les retallades escrit per l'equip de mestres de l'escola:
Aquest curs escolar que tot just iniciem no és un curs normal, és un curs marcat per l’ofensiva i l’atac en contra de l’educació pública, un curs marcat per les retallades i les mesures que ha pres el departament i que atempten contra l’educació dels vostres fills i filles, una clara amenaça per l’educació pública i de qualitat. 
Aquestes són algunes de les mesures que s’han aplicat als centres i que provoquen un gran malestar i una dificultat afegida a les escoles:
-        la disminució de mestres en les plantilles del centre.
-        la no substitució de les baixes fins passats 10 dies lectius, la qual cosa farà que sempre que algú es posi malalt, algun company o companya del claustre haurà de deixar de fer allò que tenia planificat per anar a substituir al mestre o la mestra que falti, per això s’hauran de deixar de fer molts suports i desdoblaments durant tots aquests dies (fins a dues setmanes).
-        la reducció de les hores dels substituts i substitutes en un 15% de la seva jornada laboral, o el que és el mateix, tenen menys hores d’exclusiva per a fer coordinacions i reunions, per tant ens costarà molt explicar-los-hi el model d’escola en el que creiem.
-        l’augment del nombre d’alumnes per aula, que dificulta poder atendre cada nen i cada nena individualment.
-        la disminució de beques i l’augment del preu del material escolar.
-        la reducció de l’horari o la no existència d’especialistes externs com: personal de l’EAP (psicopedagoga, logopeda...), auxiliars d’educació especial (vetlladors/es), supressió de les tècniques d’educació infantil, etc.