dissabte, 22 de desembre de 2012

UNA ABRAÇADA

Benvolgudes famílies del Sant Jordi, la nit del 21 de desembre d'aquest 2012 va ser inoblidable per “l’abraçada” que vam rebre i vam donar a la Festa de Nadal . L’abraçada va ser ... gran, llarga, forta, suau, dolça, càlida ... què millor regal dels nostres nens i nenes i de l’equip de mestres!!! Com al conte del Miquelet, no hi ha millor regal!!. Gràcies Gerard, gràcies nens i nenes, gràcies mestres. De veritat que ens vau fer estar molt atents fins al final, ens vau fer emocionar i, el que és més important, ens vau fer veure que no hi ha millor regal que una gran, llarga, forta, suau, dolça i càlida abraçada, que vola, que va d'un costat cap a l’altre i, a més a més, ens fa somriure i, per damunt de tot, ser més feliços. Enhorabona!!! (José A.)


dimecres, 19 de desembre de 2012

BONES FESTES

Benvolgudes famílies del Sant Jordi, aprofitem la postal de felicitació que ha enviat l'equip de mestres del Sant Jordi per publicar-la també al nostre Blog i desitjar-vos Bones Festes de Nadal. Ens veiem el divendres 21 a les 20 h a l'escola per tal de celebrar l'acabament del trimestre, el començament de les festes i la "torronada".

dilluns, 10 de desembre de 2012

SOM ESCOLASomescola.cat es mobilitza en defensa de l’escola catalanaConcentració a Lleida, Plaça de la Pau, (davant del Govern Civil)

dilluns 10 de desembre, a les 7 de la tarda

 
Somescola.cat convoca la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta contra l’avantprojecte de la LOMCE, i en defensa del model d’escola catalana en llengua i continguts, per al proper 10 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. La concentració, amb el lema: “Per un país de tots, l’escola en català”, serà a les 7 de la tarda a la Plaça de la Pau de Lleida.

Així mateix, Somescola.cat insta tots els centres docents a penjar en un lloc visible la pancarta i els cartells amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català”, i a fer un breu acte reivindicatiu amb tota la comunitat educativa el mateix dilluns, 10 de desembre, a la sortida de l’escola.


Somescola.cat està format per les entitats següents:
Agrupació Escola Catalana, Associació d’Amics de la Bressola, Associació de Mestres Rosa Sensat, Centro UNESCO de Catalunya-Unescocat, Centre Internacional Escarré per a les minories ètniques i les nacions (CIEMEN), Consell Nacional de la Joventut, Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Ensenyament Secundari de Catalunya (FAPAES), Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO (FCACU), Federació d’Organitzacions per la Llengua, Federació d’Ensenyament CCOO de Catalunya, Federació d’Ensenyament USOC, Federació Moviments Renovació Pedagògica de Catalunya, FETE-UGT, Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Institució Escola CIC, Institut d’Estudis Catalans (IEC), Intersindical-CSC, La Bressola, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Òmnium Cultural, PEN Català, Plataforma de Professors de Català de Secundària, Plataforma pel Dret Decidir (PDD), Plataforma per la Llengua, Tallers per la Llengua, Taula per la Infància i l’Adolescència a Catalunya (TIAC), UGT de Catalunya, USTEC-STES, Xarxa d’Entitats Cíviques i Culturals dels Països Catalans, Xarxa d’Escoles Associades a la Unesco.

Adherits a la convocatòria:
Assemblea Nacional Catalana, Candidatura d’Unitat Popular, Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Iniciativa per Catalunya-Verds, Partit dels Socialistes de Catalunya, Unió Democràtica de Catalunya.


L'Assemblea Groga de la Comunitat Educativa de Lleida ha organitzat una encesa de llums de Nadal simbòlica per contrarestar la foscor que està patint l'escola pública del nostre país, tant pel que fa a les terribles retallades a que es veu sotmesa, com darrerament en matèria de llengua.
Per això, us convoquem a totes i tots (docents i famílies) a la Plaça Paeria, a les 18 hores, amb un distintiu groc (o amb la samarreta groga els que la tingueu) i amb una petita espelma.

Farem recollida de material escolar per fer-ne donació a alguna de les organitzacions socials que treballen amb infants (casals infantils, etc), per si hi voleu col·laborar.


Us hi esperem!

diumenge, 9 de desembre de 2012

Entrevista a membres de l'Acampada Escolar


El passat dia 27 de novembre, a l'espai de Lleida TV "Lleida al dia" van entrevistar al Carles València i a l'Enric Blasi, membres de la nostra Junta de l'Ampa, sobre el moviment Acampada Escolar. A l'entrevista parlen de les diverses comunitats educatives d'escoles de Lleida, que davant les mesures i retallades que pateix l'escola publica i l'ensenyament públic, estan duen a terme diverses accuions lúdiques i reivindicatives. La idea es reflexionar sobre l'educació pública a través d'assemblees, xerrades, debats i altres activitats per fer partícips els nens d'aquesta reivindicació col·lectiva. dijous, 6 de desembre de 2012

NOUS VIDEOS AL CALAIX DESASTRE.

Davant la proposta de llei del ministre Wert, us proposem un parell de vídeos per reflexionar sobre el que estem vivint.

dimecres, 5 de desembre de 2012

ENS MAQUILLEM!!!!

Fa uns dies que els nens i nenes de caragols i conills esperaven aquest migdia.
Avui desprès de dinar s'han pintat  de diferents personatges, tigres, vampirs, gatets, spiderman, papallones... estan tots i totes guapíssims!, felicitar a la Irene, l'Ares, la Mireia, la Verònica, l'Aleyda perque la feina feta.
Aquí teniu un petit recull. Esperem que us agradi

dimarts, 4 de desembre de 2012

Activitats Extraescolars - 4 de desembre de 2012 A PLÀSTICA....
 Ei!!!! a plàstica estan fent moltes cosetes, aquí teniu algun exemple


AL TALLER DE CUINA...

AQUESTA SETMANA , HAN FET GELATS, PERÒ AMB PASTA DE SAL I FARINA.
SÓN IMANTS PER A LA NEVERA. A QUE HAN QUEDAT GUAI!