dimarts, 16 d’abril de 2013

Curtmetratges del Sant Jordi a la 19 Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya

El dissabte 13 d'abril de 2013, i dintre del marc de la 19 Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, va tenir lloc una Sessió Especial dedicada a projectar els curtmetratges realitzats per nens i nenes del Sant Jordi durant les activitats extraescolars que organitza l'AMPA a les hores del migdia. Quina passada!!! No penseu això? Doncs, sí. Els que vam poder assistir a la projecció ens vam quedar bocabadats i sorpresos de la qualitat i/o professionalitat en la realització i direcció dels curts. La nostra més enhorabona als actors i actrius i als monitors i monitores que s'han cuidat de la realització, així com al Didac Montero i l'Olga Garcia, que ha treballat en la producció dels curts. 

Aquests curtmetratges són una mostra del tipus d'activitats extraescolars que va endegar l'AMPA del Sant Jordi aquest curs. Són activitats lliures, i alhora dirigides, que poden quedar reflectides en documents com aquests vídeos, o altres que ja s'han anat mostrant a través del Blog de l'AMPA. Des d'aquí, i ara ja expressant el meu punt de vista personal, penso que s'ha de reconèixer i donar l'enhorabona a l'Enric Blasi (membre de la Junta de l'AMPA) com a lliure pensador (ideòleg, diria jo), i que és el que va pensar i promoure aquesta filosofia d’activitats extraescolars. Molts potser dubtàvem al començament, però ara aquí tenim els resultats...

Esperem que us agradin i al final feu un fort aplaudiment virtual als actors, actrius, monitors, monitores, productors, realitzadors i col·laboradors.
(José A.)

Relats curts a l'escola


Excursió a la muntanya

L'escola opina


Dogschool

2 comentaris:

  1. Enhorabona a totes aquelles persones que ho heu fet possible! Moltes felicitats!
    Mercè

    ResponElimina
  2. Que bonics tots!

    Meritxell

    ResponElimina