dimarts, 4 de juny de 2013

Un any, 13.000 visites

Visites per països del blog a dia 4 de juny de 2013

Benvolguts seguidors i seguidores del Blog de l'AMPA del Sant Jordi, aquesta setmana celebrem un any de Blog i ja portem més de 13.000 visites. Què fa que un blog d'un AMPA d'una escola petita com el Sant Jordi hagi tingut aquest èxit? Segurament no ho sabrem mai, però el que sí que és cert és que el blog va néixer en un moment clau, el de l'Acampada Escolar, oferint les notícies al moment del que estava succeint a l'escola, i que després va continuar com a moviment reivindicatiu. Aquestes notícies s'han alternat amb les de les xerrades al Sant Jordi, circulars, activitats extraescolars, festes que es fan a l'escola, el calaix desastre, etc., i ha estat un no parar de visites. Com a mostra podeu veure a la figura adjunta un resum per països. Crida l'atenció que no solament tinguem visites nacionals, sinó també internacionals.


¿Quines han estat les entrades més populars? Doncs, en primer lloc la notícia dels curtmetratges a la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida, amb 175 visites; després la de la xerrada del Daniel Gabarró sobre Educar als nostres fills i filles en la fecilitat, amb 162 visites, i en tercer lloc la de la Caminada a l'Aiguabarreig del Segre-Noguera Ribagorçana, amb 153 visites.

Aquesta setmana, també es compleix el primer aniversari del neixement de l'Acampada Escolar, que esperem que tingui molt èxit i que continui amb l'expèrit reivindicatiu per a una escola pública i de qualitat.

Moltes gràcies pel vostre interès en el blog i esperem que continueu amb les vostres visites i comentaris.

1 comentari:

  1. Felicitats per aquest resultat tan espectacular. Sempre hi ha hagut un treball constant a l'escola però ara tinc la sort de treballar i compartir la feina amb famílies amb moltes iniciatives i amb el cap molt clar. Els importa l'educació dels seus fills i filles però és una evidència, amb les mires més àmplies. L'educació és vida i vosaltres -nosaltres- volem viure. Gràcies

    ResponElimina