divendres, 17 d’octubre de 2014

EDUCAR EN LA FELICITATPares!  Mares! Voleu gaudir més del fet de ser-ho? 

Estem d'acord en que tothom vol viure amb més alegria i felicitat a casa, tothom vol ser útil i ajudar la canalla, tothom vol ser el millor pare/mare possible... 

El proper 22 de novembre us proposem una jornada de treball adreçada a les famílies de P5 i 1r per mirar d'oferir pautes concretes i útils per aconseguir-ho. 


http://danielgabarro.com/cat/
Durant el curs passat, la comunitat educativa de la nostra escola va endegar un projecte per mirar de treballar la convivència de manera transversal i, d’acord amb aquest objectiu, es van orientar diverses accions com les xerrades organitzades des de l’AMPA, la revista de l’escola, lectures compartides, mediacions entre alumnes, entre d’altres.Aquest cop us proposem una jornada de treball amb el prestigiós mestre, psicopedagog, escriptor, conferenciant,... Daniel Gabarró (col·laborador del programa de Catalunya Radio “L’Ofici de Viure”)  que porta per títol: 

 “EDUCAR EN LA FELICITAT” 


Aquesta jornada tindrà lloc el proper 22 de novembre de 9h a les 19h de la tarda. Es farà una pausa per dinar plegats (cadascú haurà de portar-se el seu).  Si alguna família vol portar els seus fills a l’escola, l’AMPA s’encarregarà de proposar activitats per tenir-ne cura, mentre els pares i mares “treballen”.


 Dir-vos també que l’aforament és limitat; podran participar fins a 50 persones. És per això que s’acceptaran les 50 primeres inscripcions rebudes. INFORMACIÓ DE LA JORNADA DE TREBALL:

Taller d'un dia per aprendre a educar els nostres fills i filles


Per ajudar els nostres fills i filles a responsabilitzar-se de les seves accions i gaudir d'una infància i adolescència joiosa que els ajudi a ser persones adultes felices.


- DATA: 22 de novembre
- DURADA: 1 dia intensiu de 9h a 19h de la tarda. (pausa per dinar)
- IMPARTEIX: Daniel Gabarró                                                                                             
- AFORAMENT: 50 persones
- LLOC: Escola Sant Jordi


Objectius:
 
Obtenir recursos per educar els nostres fills i filles de forma sòlida, amb un bon ambient a casa i facilitant-los ser feliços ara i en el futur.

Aprendre a tècniques concretes i útils per educar en la felicitat.

Comprendre perquè es produeixen els problemes més habituals i saber com evitar-los.

Desmuntar tòpics socials que ens fan patir en el tema de l'educació, la maternitat i la paternitat.Programa:A través d'explicacions i exercicis s'abordaran els següents continguts:1.- La pitjor mentida sobre la paternitat i la maternitat.

2.- Formes de crear vincles positius.

3.- El perill de les bombolles protectores: els temes que cal abordar i com fer-ho. El perill dels secrets i la necessitat de saber demanar ajuda.

4.- La necessitat d'un relat empoderador.

5.- Nenes i nens: com educar-los diferent per arribar a la igualtat.

6.- Eines per estimar als nostres fills i filles des de la llibertat i la felicitat.

7.- Quan l'ajuda és bona i quan és dolenta pels nostres fills i filles?

8.- El treball amb les emocions.

9.- El veritables dret dels infants i adolescents.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada